لوگو آژانس لونا گشت
صفحه اصلیجاذبه های گردشگریجاذبه های گردشگری ترکیهجاذبه های گردشگری استانبولمعرفی بازارهای تاریخی استانبول

معرفی بازارهای تاریخی استانبول

یکی از اصلی ترین مزیت های سفر به ترکیه، علاوه بر دیدن جاذبه های گردشگری، خرید از مراکز و بازارهای تاریخی این کشور می باشد. یکی از شهرهای ترکیه که دارای بازارهای تاریخی بسیار زیادی می باشد، استانبول است. لذا، اگر به بازارهای تاریخی علاقه دارید؛ حتما به بازارهای بازارهای تاریخی استانبول سر بزنید. که شما می توانید از طریق تور استانبول مجموعه لونا گشت از جاهای دیدنی این شهر دیدن نمایید، از جمله بازار ادویه مصری ها، بازار بزرگ، بازار آراستا، بازار مسگرها و …. جز آن ها می باشند. برای آشنایی با تمامی آن ها، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا به طور مفصل شما را با آن ها آشنا کنیم.

یکی از قدیمی ترین بازارهایی که در استانبول قرار دارد، بازار بزرگ است که قدمت آن حدودا 550 سال می باشد. این بازار، جزء بازارهای سر پوشیده محسوب می شود و علاوه بر خرید، گردشگران زیادی به آن جا سر می زنند. لازم به ذکر است تا بدانید که مساحت این بازار تقریبا 47 هزار متر مربع است که دارای 4 هزار فروشگاه، 64 خیابان و 22 ورودی است که تمامی آن ها سر پوشیده می باشند. افرادی که در این بازار کار می کنند، به صورت تقریبی تعدادشان به 25 هزار نفر می رسد. شما عزیزان با رفتن به این بازار، می توانید هر وسیله ای که نیاز دارید را تهیه کنید و علاوه بر این، از دیدن آن لذت برده و لحظات خوشی را سپری کنید. به خاطر بسپارید که ساعت کاری این بازار از 10 صبح تا 4 بعد از ظهر است و بهتر است که در ساعت های دیگر به آن جا نروید. زیرا، در این صورت، اغلب مغازه ها بسته هستند و شما نمی توانید چیزی را خریداری کنید.

یکی دیگر از معروف ترین و البته قدیمی ترین بازارهای استانبول، بازار ادویه مصری ها است و همان طور که از نام آن مشخص است، در این بازار فروشگاه های ادویه فراوانی وجود دارند. قدمت بازار ادویه مصری ها، تقریبا به سال 1660 باز می گردد و امروزه حدودا 100 فروشگاه در این مکان، مشغول به کار هستند. فروشگاه های موجود در این بازار، دارای دمنوش های مختلف، گیاهان دارویی، انواع قهوه و … می باشند و شما می توانید آن چیزی که می خواهید را در آن ها پیدا کنید. لازم به ذکر است تا بدانید که ورودی بازار ادویه مصری ها کاملا رایگان است و هر یک از شما عزیزان می توانید از ساعت 9 صبح تا 9 شب به این مکان بروید. البته، به یاد داشته باشید که ساعت کاری این بازار در روزهای شنبه متغیر است و شما می توانید از ساعت 11 صبح تا 7 به این بازار سر بزنید.

 

بازار ادویه مصری ها استانبول

 

شاید تا به حال نام بازار آراستا به گوشتان خورده باشد اما، ندانید که در کدام شهر از ترکیه قرار دارد. این بازار، در شهر استانبول واقع شده و قدمت آن به قرن 17 میلادی باز می گردد. این بازار، در طول تاریخ حوادث زیادی را پشت سر گذاشته است به نحوی که در سال 1912 به طور کامل به آتش کشیده شد. در آن زمان، این مکان را با نام بازار سیپاهیلر می شناختند که پس از آتش سوزی نام آن را تغییر دادند. در واقع، پس از گذشت چندین سال، تصمیم گرفته شد تا این بازار مجدد بازسازی شده و در نهایت در سال 1980 بازسازی آن به اتمام رسید.
سپس، نام آن را به بازار آراستا تغییر دادند و تا امروز هم اغلب افراد این مکان را با نام آراستا می شناسند. هر یک از شما عزیزان با مراجعه به این بازار می توانید انواع پارچه ها، انواع فرش و گلیم، انواع شیرینی های محلی، انواع ظروف سفالی و دستی، انواع لباس های محلی و ….. را پیدا کرده و خریداری کنید. بر خلاف سایر بازارهای استانبول، محیط بازار آراستا، بسیار خلوت و دنج است و شما می توانید ساعت ها در آرامش به خرید مشغول شوید.

 

بازار آراستا یکی از بازارهای تاریخی استانبول

 

اگر به ظروف مسی علاقه دارید، بدون اتلاف وقت به بازار مسگرهای استانبول سر بزنید. این بازار نیز یکی از تاریخی ترین و قدیمی ترین بازارهای استانبول است که بهترین مکان برای خرید ظروف مسی می باشد. در واقع، شما می توانید با مراجعه به این بازار هم ظروف مسی مورد علاقه تان را خریداری کرده و از نحوه ساخت آن در کارگاه های موجود در این بازار، دیدن کنید. البته، لازم به ذکر است تا بدانید که به جز ظروف مسی، امروزه فروشگاه های زیادی در این بازار وجود دارند که محصولات چرمی، انواع صنایع دستی و ….. را نیز به فروش می رسانند. لذا، شما می توانید با رفتن به بازار مسگرهای استانبول، هم از محیط آن لذت برده و هم بهترین محصولات را خریداری نمایید.

 

بازار مسگرها استانبول

 

در استانبول، یک بازار بسیار بزرگ و قدیمی وجود دارد که در آن هر کتاب آنتیک و قدیمی که بخواهید را می توانید پیدا کنید. همین امر موجب شده تا نام این بازار، به بازار کتاب های آنتیک معروف شود. تاریخ و تمدن شکل گیری این بازار تقریبا به قرن 15 میلادی باز می گردد و امروزه شامل حدودا 50 فروشگاه می باشد. البته، بهتر است تا به خاطر بسپارید که شما عزیزان با مراجعه به این بازار علاوه بر کتاب، می توانید انواع نقاشی های قدیمی و تاریخی، خطاطی های تاریخی و …. را نیز مشاهده کرده و خریداری کنید. این بازار، نزدیک بازار بزرگ استانبول است و شما می توانید با کمی پیاده روی، به هر دو آن ها سر بزنید.

بازار کتاب های آنتیک استانبول

 

بازار کاپالی چارلی، یکی دیگر از تاریخی ترین و البته بزرگ ترین بازارهای استانبول است که شما می توانید هر نوع وسیله و لوازمی را در آن یافته و تهیه کنید. در واقع، در هیچ یک از بازارهای استانبول نتوانید وسیله مورد نیازتان را پیدا کنید، می توانید به بازار کاپالی چارلی رفته و آن را خریداری کنید. این بازار به صورت بخش بخش تقسیم شده است و هر بخش از آن مختص به برخی از محصولات می باشد. به طور مثال: بخشی از آن مربوط به بخش کیف و کفش، بخش از آن مربوط به بخش ادویه جات، بخشی دیگر مربوط به وسایل چرمی، بخشی دیگر مختص عتیقه جات و …. می باشند. لازم به ذکر است تا بدانید که قدمت هر یک از بخش های این بازار بیش از 5 هزار سال است و برخی از آن ها، قدمت دیرینه تری نیز دارند.

بازار کاپالی چارلی استانبول

بازار بانوان که با نام دیگر «سیرت» نیز شناخته می شود، یکی از بازارهای استانبول است که معمولا افراد بومی و محلی، برای خرید روزانه به آن مراجعه می کنند. اما، اگر که شما به خرید محصولات محلی همچون: انواع لبنیات محلی، انواع گیاهان دارویی، انواع سبزیجات محلی، عسل محلی و …. علاقه دارید، می توانید به این بازار رفته و هر آن چیزی که می خواهید را خریداری کنید. لازم به ذکر است تا بدانید که این بازار در محله اونکاپانی واقع شده و شما می توانید هر ساعتی از شبانه روز، به آن جا رفته و خرید کنید.