لوگو آژانس لونا گشت
ویزای شنگن
صفحه اصلیویزاویزای شنگن
ویزای شنگن

ویزای شنگن

اعتبار ویزای شنگن پس از صدور:

طبق برنامه سفر

زمان اخذ ویزای شنگن:

۲۱ روز کاری (از زمان انگشت‌نگاری)

ویزای شینگن چیست؟

شنگن قراردادی است بین 27 کشور اروپایی که شما با اخذ آن اجازه‌ی سفر به این کشورها را پیدا خواهید کرد و بدون نیاز به داشتن ویزای هر کشور امکان سفر به خاک آن‌ها را خواهید داشت.
البته ابن نوع ویزا امکان یک اقامت کوتاه مدت 90 روزه را در هر کشور به شما می‌دهد. ویزای شنگن رایج‌ترین ویزا در اتحادیه اروپا است که به منظور اهداف گردشگری و تجاری صادر می‌شود.

 

قیمت ویزای شنگن

هزینه خدمات ویزا (بزرگسال)
فرانسه
110 یورو
هلند
110 یورو
سوئیس
110 یورو
اسپانیا
110 یورو
ایتالیا
110 یورو
آلمان
110 یورو

مدارک مورد نیاز ویزای شنگن

اصل گذرنامه: با امضا به همراه گذرنامه‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید رو‌به‌روی هم، ارائه گذرنامه جدا برای هر نفر الزامی است. در صورت داشتن سابقه سفر ارائه گذرنامه‌های قبلی مورد استفاده الزامی می‌باشد.

عکس پرسنلی

ارائه سه قطعه عکس رنگی، با زاویه تمام رخ به همراه زمینه سفید که در شش ماه اخیر گرفته شده باشد.

شناسنامه

اصل و ترجمه شناسنامه

مدارک مالی

اصل گردش حساب بانکی 3 ماهه با مهر و امضا بانک فقط به زمان انگلیسی باید حداقل موجودی بابت هر نفر 300،000،000 تومان باشد.( برای ویزای اسپانیا گرددش 6 ماهه نیاز می‌باشد.)

اصل و ترجمه اسناد ملکی

اصل و ترجمه اسناد ملکی شامل زمین، باغ، ملک

اصل و ترجمه مدارک شغلی

-پزشکان: ارائه مدارکی چون پروانه مطب یا حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی و سه فیش آخر حقوق از محل کار خود، پروانه‌ی دائم پزشکی و کارت نظام پزشکی( معتبر برای سال جاری)

-وکلا: پروانه وکالت

-مشاغل دولتی: حکم کارگزینی به همراه نامه مرخصی یا نامهه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی بنا به تاریخ سفر، سه فیش حقوقی آخر

-بازنشسته‌ها: آخرین حکم بازنشستگی، آخرین فیش حقوق

-مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار با ذکر مدت اشتغال سمت و میزان حقوق دریافتی و ذکر مرخصی و سابقه بیمه تامین اجتماعی به همراه سه فیش حقوقی آخر

-در صورت خودفرما بودن: جواز کسب، آگهی تاسیس، آخرین تغییرات مربوط به سمت شغلی و تغییر آدرس شرکت، کارت مباشر

-معلمان، اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی، به همراه نامه مرخصی یا گواهی استغال به کار با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی، ذکر مرخصی همراه سه فیش حقوقی آخر به همراه سابقه 6 ماهه بیمه

- دانش‌آموزان و دانشجویان: ارائه اصل و ترجمه‌ی نامه اشتغال به تحصیل خود

رضایت‌نامه محضری:

برای افراد زیر 18 سال که بدون والدین یا با یکی از آنها سفر می‌کنند رضایت‌نامه محضری از مدارک الزامی می‌باشد و همچنین نیاز به ترجمه به زبان انگلیسی دارد

مدارک همسر( خانم ):

اصل و مدارک ترجمه شده شغلی و مالی همسر خود برای خانم‌های خانه دار( تکمیل فرم مشخصات فردی باید به صورت کامل و دقیق باشد)

فرم اطلاعات

تکمیل فرم اطلاعات فردی و خانوادگی به‌ط.ر جداگانه برای هریک از متقاضیان

انگشت‌نگاری

حضور کلیه مسافرین به جز افراد زیر 13 سال جهت انگشت‌نگاری در مرکز انگشت‌نگاری الزامی است

دعوت‌نامه( فقط برای آلمان)

برای اخذ ویزای آلمان دعوتنامه الزامی می‌باشد. وجود دعوت‌نامه برای تضمین هزینه‌های زندگی مسافر است که باید همراه با مهر و امضای دفتر ثبت باشد. مدارک دال بر تمکن اقتصادی برای اخذ اجاره اقامت( اگر دعوتنامه داشته باشید دیگر نیازی به رزرو هتل نیست)

کشورهای حوزه شنگن

کشورهای عضو شینگن عبارت اند از: اتریش، مجارستان، بلژیک، جمهوری چک، دانمارک، استونی، فنلاند، فرانسه، آلمان، یونان، هلند، اسلوونی، ایسلند، نروژ، لهستان، پرتغال، اسلواکی، اسپانیا، سوئد، سوئیس، مالت، ایتالیا، لتونی، لیختن‌اشتاین، کرواسی، لیتوانی و لوکزامبورگ.
4کشور لیختن‌اشتاین، سوئیس، ایسلند و نروژ عضو اتحادیه اروپا نیستند اما موظف به پذیرش تصمیمات اتحادیه اروپا هستند و در این لیست قرار گرفته‌اند. قرارداد شینگن در سال 1985 در روستای  مرزی شینگن، کشور لوکزامبورگ، میان مرزهای آلمان و فرانسه امضا شد. معاهده شینگن بین 22 کشور اتحادیه اروپا و 4 کشور عضو انجمن تجارت آزاد اروپا معروف به (EFTA)  منعقد شد.منطقه شینگن را با عناوینی چون: بزرگترین منطقه بدون پاسپورت جهان نیز می‌شناسند.مطابق این پیمان تمام مساحت این کشورها به عنوان یک مجموعه واحد در نظر گرفته شدند. در نتیجه اتباع کشورهای عضو برای ورود به این محدوده نیاز به ویزا ندارند و سایر افراد نیز بدون ویزای شینگن اجازه ورود به این کشورها را نخواهند داشت.

مزایای ویزای شنگن

با داشتن این نوع ویزا امکان سفر به تمام کشورهای عضو اتحادیه اروپا را خواهید داشت
کاهش هزینه‌های سفر
عدم نیاز به دریافت ویزای کشورهای مختلف
استفاده از یک واحد پول مشخص (یورو)
صرفه‌جویی در زمان
علاوه بر تمامی این موارد داشتن ویزای شینگن به پاسپورت شما اعتبار می‌بخشد و شانس شما را برای دریافت ویزای توریستی کانادا بالا می‌برد.یکی از بهترین روش‌ها برای اخذ ویزای توریستی کانادا اقدام کردن برای ویزای شینگن و سپس درخواست پیکاپ کانادا است.
منطقه شینگن همچنین باعث کاهش زمان جا‌به‌جایی کالاها در سراسر اروپا شده است. در گذشته عبور کامیون‌ها از برخی مرزها ساعت‌ها به طول می‌انجامید. اما در حال حاضر آنها بدون مشکل از مرزها عبور می‌کنند. این واقعیت باعث می‌شود جابه‌جایی کالا در سراسر اروپا آسان‌تر، سریع‌تر و هزینه‌های کمتری داشته باشد.
با داشتن ویزای شینگن می‌توان به کشورهای غیرعضو منطقه شینگن نیز سفر کرد بدون اینکه نیاز به پرسش‌ها و محدودیت‌های ورودی داشته باشید.
این از جمله مزایای ویزای شنگن است که به شما امکان صرفه‌جویی در زمان را می‌دهد.

ویزای نوع A :

این ویزا همان ویزای ترانزیت فرودگاهی است. مسافر با همراه داشتن این ویزا می‌تواند به منطقه شینگن سفر کند اما اجازه خروج از فرودگاه را ندارد. در نتیجه این نوع ویزا برای کسی مناسب است که مبدا و مقصد سفرش در منطقه شینگن نیست و فقط قصد تعویض پرواز خود را دارد.. از این نوع ویزا برای ترانزیت در دو یا چند فرودگاه نمی‌توان استفاده کرد.

ویزای نوع B :

 این نوع ویزا مناسب سفرهایی است که مدت زمان آنها کمتر از پنج روز به طول می‌انجامد. به همین دلیل مسافر با داشتن ویزای نوع B بعد از گذشت پنج روز مجبور به بازگشت است. مسافر در این مدت میتواند با قطار یا خودرو از خاک کشورهای حوزه شینگن عبور کند.
ویزای نوع C : دارنده این نوع ویزا قادر است به مدت 90 روز در یک بازه 180 روزه در منطقه شینگن رفت و آمد داشته باشد.. حالا این ویزا می‌تواند یک بار ورود ، دوبار ورود یا چندبار ورود باشد که برای رویدادهای فرهنگی، ورزشی و بازدید اقوام مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویزای نوع c را می‌توان به سه دسته تقسیم کرد:


ویزای سینگل شنگن یا ویزای یک‌بار ورود: داشتن این نوع ویزا به معنای این است که شما فقط یک بار میتوانید به کشورهای عضو وارد شوید و حتتی اگر ویزای شما اعتبار داشته باشد، بعد از خروج نمی‌توانید به حوزه شینگن وارد شوید.


ویزای دوبار ورود: با ابن نوع ویزا شما می‌توانید در بازه‌ی زمانی 180 روزه دوبار وارد این حوزه شوید. اگر در زمان مدت اعتبار ویزا از منطقه شینگن خارج شوید، امکان ورود دوباره به این منطقه را خواهید داشت. 


ویزای مولتیپل یا ویزای چندبار ورود: این نوع ویزا به این معناست که شما می‌توانید به دفعات وارد این ناحیه شوید. ویزای مولتی شینگن محدودیت زمانی حداکثر 90 روز به ازای 6 ماه از سال را دارد.


ویزای نوع D: این ویزا مناسب اقامت‌های طولانی مدت است. اقامت‌هایی که به دلیل تحصیل، کار یا زندگی باشد.


ویزای سینگل نوع D: این نوع ویزا مناسب افرادی است که برای استفاده از خدمات درمانی قصد اقامت محدود در این ناحیه را دارند.

ویزای مولتی نوع D: برای دارندگان این نوع ویزا محدودیتی مبنی بر ورود به کشورهای حوزه‌ی شینگن وجود ندارد و معمولا برای این افراد خاص صادر می‌شود: دانشجویان بین المللی، دانشجویان خارجی که دارای پروژه‌ی تحقیقاتی خاص در حوزه شینگن هستند، افراد برای همکاری در پروژه‌های مراکز تحقیقاتی یا موسسه‌های معتبر آموزشی موجود در حوزه شینگن، افراد خاص مثل هنرمندان و ورزشکاران که برای به اشتراک‌گذاری تخصص خود دریکی از  کشورهای عضو تقاضای ویزا می‌دهند و موارد اضطراری مثل شرایط حاد پزشکی جزء این دسته قرار دارد.

مراحل دریافت ویزای شینگن

در ابتدا باید هدف خود را از سفر به کشور یا کشورهای حوزه‌ی شنگن مشخص کنید و بدانید سفر شما توریستی، تجاری یا درمانی است. بعد از مشخص کردن نوع ویزای خود باید کشور مقصد را انتخاب کنید تا مراحل گرفتن وقت سفارت را با آن پیش ببرید. بعد از این مراحل باید برای گرفتن وقت از سفارت مقصد اقدام کنید و مدارک موردنظر را جهت اخذ ویزا ارائه دهید و در نهایت برای شما وقت مصاحبه تنظیم می‌شود. بعد از آن هزینه اخذ ویزا پرداخت می‌گردد و باید منتظر پاسخ درخواست خود بمانید.

دلایل ردشدن ویزای شنگن

در مواردی ممکن است درخواست ویزای شما رد شود و ریجکت شدن درخواست ممکن است دلایل مختلفی داشته باشد. در ادامه به چند مورد از مهم‌ترین موارد این امر اشاره کرده‌ایم.
عدم اطمینان افسر شینگن از بازگشت مسافر
داشتن سوء سابقه مانند مواد مخدر یا تروریسم
ارائه مدارک جعلی به سفارت
گذرنامه نامعتبر یا آسیب‌دیده
نداشتن تمکن مالی برای پرداخت هزینه‌های اقامت در منطقه شینگن
بیمه‌نامه مسافرتی نامعتبر یا نداشتن بیمه‌نامه مسافرتی
در صورت رد شدن ویزای مسافرتی امکان اعتراض وجود دارد و شما می‌توانید با کمک از مشاور و افراد آگاه در این زمینه اقدامات لازم را انجام دهید.

نحوه پیگیری ویزای شنگن

بعد از ارائه مدارک به سفارت و ثبت درخواست مدتی طول می‌کشد تا پرونده شمامورد بررسی قرار گیرد. اما شما می‌توانید از طریق وب‌سایت سفارت وضعیت پرونده خود را پیگیری کنید. برای پیگیری وضعیت درخواست صدور ویزا باید کدرهگیری و شماره گذرنامه خود را در وب‌سایت سفارت وارد نمایید.

سوالات متداول ویزای شنگن